AIESEC organizira projekt RevolutiON

Mostar
AIESEC organizira projekt RevolutiON

Lokalni ured AIESEC-a u Mostaru i ove godine je organizirao projekt dolaznih praksi kojim želi raditi na ispunjenju ljudskih potencijala i razvijanju kulture. Naziv ovogodišnjeg projekta je „RevolutiON“.

Projekt se implementira u gradu Mostaru i cilj projekta je kultorološki osvijestiti građane, posebno mlade ljude.

Mnogi ljudi, a posebno pripadnici mlađe populacije, nisu svjesni činjenice koliko je bosanskohecergovačko tlo nestabilno kada su u pitanju različite umjetničke forme. To se odražava u tome da kulturni događaji poput kazališnih predstava, projekcija filmova, izložbi, promocija uopće nisu posjećeni.

Zbog toga je lokalni ured AIESEC-a u Mostaru na 6 tjedana ugostio 4 praktikanta iz Azerbajdžana, Turske i Švicarske koji će u suradnji sa Hrvatskim narodnim kazalištem (HNK) pokušati doprinijeti tome da se ovo stanje promijeni. Njihov posao je da kroz marketinške kampanje i promocije pokušaju zainteresirati sve građane za kulturni sadržaj kojeg nudi grad Mostar.

Praktikanti će kroz svoj boravak također dobiti priliku da upoznaju našu kulturu i ponijeti je u svoje zemlje.

Pored toga, u sklopu ovog projekta će se održati event pod nazivom „Global Village“ u kojem će ljudi grada Mostara imati priliku upoznati se sa praktikantima i njihovom kulturom. Održat će se u ponedjeljak 27. lipnja na Univerzitetu "Džemal Bijedić", s početkom u 10 sati.

„Pozivamo vas da sudjelujete na ovom jedinstvenom događaju i predstavite svoju kulturu. Također, posebne zahvale iz ureda idu partnerima koji su uvidjeli potencijal projekta i odlučili ga podržati, a to su prvenstveno Hrvatsko narodno kazalište, Fast Food 'My way', Buregdžinica 'Musala', restoran 'Doner Žeks' i pekara 'Julija', priopćeno je iz lokalnog ureda AIESEC-a.

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Komentiraj i ti

Anketa

Koje rubrike pratite na treci.ba?

Mišljenje

prof. dr. Zoran Tomić, rektor Sveučilišta u Mostar
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
The current song is not available
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

Weather in

  • Djelomična naoblaka
  • Temperatura: 27°C