Bogdanović na kampusu Sveučilišta u Mostaru otvorio košarkaški kamp

Ljetni kamp
Bogdanović na kampusu Sveučilišta u Mostaru otvorio košarkaški kamp

Svečano otvaranje košarkaškog kampa pod nazivom "Bojan Bogdanović basketball camp Mostar 2017." na kojemu sudjeluje 60 djevojčica i dječaka iz 20 bh. klubova upriličeno je na kampusu Sveučilišta u Mostaru.

Bogdanović je u svom rodnom gradu organizirao kamp koji će trajati od 26. do 28. lipnja, a na kojemu će mlade košarkaše, uz Bojana, trenirati i njegovi gosti poznati košarkaši i treneri.

Kamp je nastao sasvim slučajno u razgovoru s trenerima koji me vode praktički cijeli život. Došli smo na ideju da osnujemo kamp i pokušamo nešto pružiti ovoj djeci, jer kada sam ja počinjao igrati košarku, ovako nešto slično nije postojalo u Mostaru“, kazao je Bogdanović, koji se nada da će kamp postati tradicija.

Istaknuo je kako će tijekom trajanja kampa, on i treneri, pokušati djeci prenijeti neko svoje košarkaško znanje i iskustvo te usaditi radne navike.

Ja se nadam da će im ovaj kamp biti odskočna daska“, kazao je Bogdanović te dodao kako razmišlja i o košarkaškoj akademiji koja je trenutno još uvijek samo u fazi ideje.

Što se tiče njegove daljnje karijere, kazao je kako još uvijek ne zna gdje će igrati, no da se nada da će završiti u ekipi u kojoj će imati važnu ulogu i minutažu.

Osim djece iz BiH u kampu sudjeluje i par djece iz Hrvatske i Slovenije.

Svi sudionici kampa bit će smješteni u Relax Aluminij kampu na Buni, a poznati košarkaš djeci je osigurao komplete sportske opreme "Adidas" te nagrade za najuspješnije.

Bojan Bogdanović je hrvatski profesionalni košarkaš. Poznatiji je po nadimcima Babo i Bogie, a rođen je 18.4.1989. godine u Mostaru. S vremenom je izgradio vrlo uspješnu NBA karijeru u klubu Washington Wizards, a uz to je i hrvatski reprezentativac. Nakon Tonija Kukoča prvi je reprezentativac koji je uvršten u prvu petorku Europskog prvenstva.

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Komentiraj i ti

Anketa

Koje rubrike pratite na treci.ba?
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
The current song is not available
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

Weather in

  • Djelomična naoblaka
  • Temperatura: 27°C