Error message

Notice: Undefined index: current_observation in wunderground_weather_get_current() (line 541 of /srv/www/treci/sites/all/modules/wunderground_weather/wunderground_weather.module).

Dodijeljene potvrdnice studentima u Orašju

tečajevi studentskog zbora
Dodijeljene potvrdnice studentima u Orašju

Potvrdnice za uspješno završene tečajeve Studentskog zbora dodijeljene su studentima u Centru studiranja u Orašju. Dodijelili su ih presjednik Vlade Županije Posavske Marijan Klaić i predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru Marko Džoić.

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru ove godine besplatne je tečajeve zbog brojnih upita odlučio organizirati i za svoje studente u Centru studiranja Orašje. U ponudi u bili tečajevi engleskog i njemačkog jezika.

Na ovaj način želimo pomoći i našim kolegama na dislociranim studijima, pa smo zbog toga naš najprepoznatljiviji projekt pokrenuli i u Orašju. Znamo koliko je neformalno obrazovanje važno mladima i drago nam je da je i Vlada Županije Posavske to uvidjela i podržala nas“, izjavio je predsjednik Studentskog zbora Marko Džoić.

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru zahvaljuje Vladi Županije Posavske, a posebno predsjedniku Vlade Marijanu Klaiću te čestita svim studentima u u Centru studiranja Orašje koji su bili uporni i završili tečajeve.
 

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

prof. dr. Zoran Tomić, rektor Sveučilišta u Mostaru
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

No current weather data available.