FPMOZ zadržao vrh ljestvice

SVEUčilišna malonogometna liga
FPMOZ zadržao vrh ljestvice
Foto: treci.ba Foto: treci.ba

Odigrane su tri utakmice trećeg kola Sveučilišne malonogometne lige u Arena Sport Centru. Nove bodove upisale su ekipe FPMOZ-a, Medicinskog i Ekonomskog fakulteta.

U prvoj utakmici prvog dijela trećeg kola susrele su se ekipe FPMOZ-a  i FZS-a gdje je pobjedu odnijela ekipa FPMOZ-a rezultatom 3:1 te učvrstila prvo mjesto na tablici u dosadašnjem dijelu natjecanja. Igrom su se istaknuli Goran Medić sjajnim obranama i Romano Vlaho koji je ujedno i najbolji strijelac lige sa sedam postignutih pogodaka.

APTF i Medicinski fakultet odigrali su neizvjesnu utakmicu u kojoj je vodstvo na početku imala ekipa APTF-a pogotkom Ante Marića. Vlado Ćubela izjednačava rezultat, a Dragan Tomić pogotkom u posljednjim minutama susreta donosi pobjedu Medicinskom fakultetu. Ova pobjeda ekipi Medicinskog fakulteta donijela je nadu za prolazak u četvrtfinale turnira.

Treći susret između Ekonomskog fakulteta i Studentskog centra nije odigran zbog ne dolaska ekipe Studentskog centra. Registrirana je pobjeda 5:0 u korist Ekonomskog fakulteta koji su sada na uvjerljivom drugom mjestu tablice.

Drugi dio trećeg kola odigrat će se u srijedu 14. ožujka s početkom u 11:00 sati gdje nas očekuje zanimljiva utakmica između FSRE-a i Građevinskog fakulteta, a u 13:00 sati snage će omjeriti Filozofski fakultet i Studentski zbor.

Dragica Andrić/ Jelena Pervan

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Komentiraj i ti

Anketa

Koje rubrike pratite na treci.ba?

Mišljenje

Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
The current song is not available
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

Weather in

  • Djelomična naoblaka
  • Temperatura: 27°C