Mišljenja studenata o Studentskim izborima

anketa
Mišljenja studenata o Studentskim izborima

Na kampusu Sveučilišta u Mostaru pitali smo studente jesu li upoznati s radom Studentskog zbora SUM-a te planiraju li izaći na skorašnje izbore. Pročitajte što su neki studenti rekli o tome prate li aktivnosti Studentskog zbora.

„Upoznat sam sa radom Studentskog zbora, pratio sam događanja u njihovoj organizaciji te sam zadovoljan onim što pružaju studentima. Izaći ću na izbore jer želim da i moj glas odlučuje o budućnosti studenata“, rekao je Marijan Radoš, student Ekonomskog fakulteta.

„Ne planiram izaći na izbore niti me zanima rad Studentskog zbora“, kazao je David Vasilj, student Filozofskog fakulteta.

„Budući da sam prva godina Studija nisam upoznata s radom Studentskog zbora te ne namjeravam izaći na izbore“, izjavila je Ana Pervan, studentica Farmaceutskog fakulteta.

„Donekle sam upoznata s radom zbora zahvaljujući predavanju koje su održali na Pravnom fakultetu, međutim još nisam odlučila hoću li izaći na izbore“, navela je Kristina Volić, studentica Pravnog fakulteta.

„Izaći ću na izbore te me zanima rad Studentskog zbora u budućnosti“, kazala je Jelena Bukmir, studentica Farmaceutskog fakulteta.

„Nisam se informirao o radu Studentskog zbora te ne znam ništa o njihovim aktivnostima. Ne namjeravam izaći na izbore“, rekao je Jakov Ćorluka, student Građevinskog fakulteta.

Dragica Andrić/ Jelena Pervan 

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista