Mnoštvo pogodaka u Arena Sport Centru

Sveučilišna malonogometna liga
Mnoštvo pogodaka u Arena Sport Centru
Foto: treci.ba Foto: treci.ba

Posljednje dvije utakmice trećeg kola Sveučilišne malonogometne lige opravdale su očekivanja sa kreativnim akcijama i ukupno 17 pogodaka sa svih strana.

Derbi kola između FSRE-a i Građevinskog fakulteta završio je rezultatom 6:3. Igrač FSRE-a Marko Čuljak odigrao je sjajnu utakmicu te zabio čak četiri pogotka, a u golijadi su mu se priključili još Zdravko Grubešić i Andrija Bračić. Strijelci za Građevinski fakultet bili su Antonio Džidić, Robert Ivešić i Matej Previšić. Ovom pobjedom ekipa FSRE-a skočila je na visoko treće mjesto ljestvice.

U drugom susretu dana Filozofski fakultet i Studentski zbor su podijelili bodove. Od prve minute krenulo se jakim tempom te je ekipa Filozofskog fakulteta već nakon nekoliko minuta imala tri gola prednosti. Studentski zbor se nije predao te je sa pogotcima  Pere Puljića i Marka Jukića otišao na poluvrijeme s rezultatom 3:3. Do kraja utakmice Veselko Vištica zabija svoj drugi pogodak za Filozofski fakultet, a igrač Studentskog zbora Pero Puljić svojim trećim pogotkom zaključuje konačan rezultat 4:4.

Igračem kola proglašen je Marko Čuljak koji se sa sedam postignutih pogodaka u ova tri kola Sveučilišne malonogometne lige izjednačio sa kolegom iz ekipe FPMOZ-a Romanom Vlahom.

Tablicu ekipa i strijelaca možete pogledati u galeriji.

Jelena Pervan / Dragica Andrić

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Komentiraj i ti

Anketa

Koje rubrike pratite na treci.ba?

Mišljenje

Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
The current song is not available
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

Weather in

  • Djelomična naoblaka
  • Temperatura: 27°C