Error message

Notice: Undefined index: current_observation in wunderground_weather_get_current() (line 541 of /srv/www/treci/sites/all/modules/wunderground_weather/wunderground_weather.module).

Najava predavanja Emila Tedeschija na Ekonomskom fakultetu

Sveučilište u Mostaru
Najava predavanja Emila Tedeschija na Ekonomskom fakultetu

Emil Tedeschi, predsjednik Uprave Atlantic Grupe, gostovat će 15. svibnja (sutra) u 12 sati na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru s predavanjem o percepciji i praksi upravljanja uspješnim sustavom na slučaju razvoja Atlantic Grupe, jednog od najuspješnijih i najdinamičnijih poslovnih sustava u regiji jugoistočne Europe.

Tema predavanja je „Atlantic Grupa – jedra prema uspjehu“, a govorit će se o rastu i razvoju tvrtke koja je strateški, financijski i kadrovski zasigurno primjer uspješnog poslovnog projekta. Emil Tedeschi je osnovao tvrtku i izgradio je od lokalnog distributera do međunarodne korporacije koja okuplja gotovo 6000 ljudi. Podijelit će iskustva iz vlastite karijere te osobno viđenje tvrtkinih akvizicija i integracija, važnosti brenda, uloge grešaka u osobnom i razvoju tvrtke, zatim će govoriti o vlastitom poimanju kreativnosti, iz kojih izvora je crpi, o individualizmu i timskom radu.

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

prof. dr. Zoran Tomić, rektor Sveučilišta u Mostaru
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

No current weather data available.