Error message

Notice: Undefined index: current_observation in wunderground_weather_get_current() (line 541 of /srv/www/treci/sites/all/modules/wunderground_weather/wunderground_weather.module).

Održan Znanstveni sat o razvoju keramike od nove generacije

GRAĐEVINSKI FAKULTET
Održan Znanstveni sat o razvoju keramike od nove generacije

U  amfiteatru Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru održan je Znanstveni sat o temi Porcelanosa - Razvoj od keramike do nove generacije materijala za ventilirane fasade – krion. Predstavljen je materijal dizajna interijera i eksterijera koji pomjera granice, a to je krion.

„Želim napraviti projekt pod imenom Porcelanosa- Brotis koja će osim BiH obuhvatiti i ostale zemlje u kojem će se studenti moći prijaviti i slati radove, a naš žiri će nekog nagraditi“, kazao je predstavnik Porcelanoso grupacije za područje Balkana i  Carlos Tortosa Giannini-Butech Dejan Racić.

Porcelanosa je vodeća svjetska poznata grupacija koja je svoj rad započela prije 40 godina, a bavi se proizvodnjom podnih i zidnih porculanskih i keramičkih pločica, keramikom različitih dimenzija, drvenog parketa, kamena te proizvodnjom kuhinja. Porcelanosa je u Španjolskoj jedna od pet najpoznatijih kompanija.

Studio keramike i sanitarija Brotis i Porcelenoso grupa započeli su suradnju prije 23 godine. „Krion je nova generacija materijala čvrste površine, prirodan materijal, topao na dodir i sličan je prirodnom kamenu, lako se održava i ima antibakterijsku površinu“, objasnio je Carlos Tortosa Giannini.

Blaženka Akmadžić

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

prof. dr. Zoran Tomić, rektor Sveučilišta u Mostaru
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

No current weather data available.