Održana smotra Sveučilišta u Mostaru u Hercegbosanskoj županiji

Livno
Održana smotra Sveučilišta u Mostaru u Hercegbosanskoj županiji

Tradicionalna smotra Sveučilišta u Mostaru održana je u dvorani Srednje strukovnoj škole Silvija Strahimira Kranjčevića u Livnu.

Pomoćnica rektora za nastavu, studente i pravna pitanja Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Vesna Kazazić je istaknula kako je zadovoljna odazivom maturanata na smotru.

Od ove godine budućim studentima nudimo informacije o Sveučilištu i putem društvenih mreža, ali i putem mobilne aplikacije. Nadam se kako će maturanti izabrati Svečilište u Mostaru, kao akreditirano Sveučiliše, za mjesto gdje će nastaviti svoje obrazovanje“, objasnila je prof. dr. Kazazić.

U ime studenata i Studentskog Zbora Sveučilišta u Mostaru maturantima se obratila studentica Ekonomskog fakulteta Nikolina Krivić, inače iz Livna, te ih upoznala s izvannastavnim aktivnostima, studentskom svakodnevnicom u Mostaru i korisnim savjetima pri odabiru fakulteta.

Učenici četvrtih razreda Hercegbosanske županije dobili su sve potrebne informacije o programima studija, uvjetima upisa, studiranja, nastavnom planu i programu.

Na smotri su se učenicima završnih razreda srednjih škola, i svim zainteresiranim, predstavili: Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet, Ekonomski fakultet, Filozofski fakultet, Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti, Fakultet strojarstva, računarstva i elektrotehnike, Medicinski fakultet, Pravni fakultet, Fakultet zdravstvenih studija, Građevinski fakultet, Farmaceutski fakultet, Akademija likovnih umjetnosti, Studentski centar i Studentski zbor.

 

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Komentiraj i ti

Anketa

Koje rubrike pratite na treci.ba?
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
The current song is not available
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

Weather in

  • Djelomična naoblaka
  • Temperatura: 27°C