Error message

Notice: Undefined index: current_observation in wunderground_weather_get_current() (line 541 of /srv/www/treci/sites/all/modules/wunderground_weather/wunderground_weather.module).

Održana večer poezije na Filozofskom fakultetu

IN PRINCIPIO
Održana večer poezije na Filozofskom fakultetu

Klub studenta latinskog jezika i književnosti „Lux“ i klub studenata hrvatskog jezika i književnosti „Franjo Milićević“ održali su pjesničku večer pod nazivom „In principo“ u kantini Filozofskog fakulteta.

Članica kluba „Franjo Milićević“ i studentica Ana Dragozet je kazala kako je ideja za ovu večer nastala u cilju promocije kluba „lux“ te kulturnog osvještavanja i uzdizanja. „Cilj nam je privući sve one studente koji su zainteresirani za glumu i scenski rad da nam se jave i priključe u stvaranju kulturnih događaja na našem fakultetu“,  kazala je Ana Dragozet.

Na književnoj večeri osim poezije na hrvatskom jeziku studenti su čitali i poeziju na latinskom, svirali, pjevali te imali igrokaze.  Osim toga mogla se i čuti autorska pjesma Jelene Skoko „Na križu“. 

Odlučili smo napraviti miks glume, poezije na hrvatskom i latinskom jeziku, pjevanja te emitiranja monologa velikih govornika kao što je Ciceron, za svakog po nešto. Veliko hvala kolegama iz hrvatskog kluba koji su nam po mogli sa pripremom i realizacijom samog događaja. Nadam se da će ih biti još“, rekla je članica kluba „Lux“ i studentica Ana Marić.

Ena Radoš

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

prof. dr. Zoran Tomić, rektor Sveučilišta u Mostaru
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

No current weather data available.