Otvorene prijave za edukacije iz područja 2D skiciranja & 3D Modeliranja

fsre
Otvorene prijave za edukacije iz područja 2D skiciranja & 3D Modeliranja

Sveučilište u Mostaru i Fakultet strojarstva računarstva i elektrotehnike organiziraju edukacije iz područja 2D skiciranja & 3D Modeliranja. Polaznici će, kroz korištenje CAD programa, naučiti modelirati sve od realnih 3D modela proizvoda i njihovih detaljnih crteža do specijalnih efekata i simulacija. Broj polaznika je ograničen, a prijave su otvorene do ponedjeljka 25. veljače 2019. godine.

Edukacije su namijenjene studentima tehničkih fakulteta, srednjoškolcima tehničkih škola, tehničarima, inženjerima, kao i zainteresiranim djelatnicima poduzeća iz metalnog i drugih sektora. Svi polaznici će dobiti plan i program edukacije, savladat će 2D skiciranje i 3D modeliranje. Naučit će kako nacrtati, dizajnirati i vizualizirati prostorne oblike, tj. dati im treću dimenziju i postaviti ih u virtualni prostor.

Program se sastoji iz tri zasebne edukacije: 3D Modeliranje osnovni nivo traje 15 sati, 3D Modeliranje napredni nivo traje 20 sati i AutoCAD 2D Ravninski prikaz koji traje 15 sati

Edukacije će se održavati u prostorijama Fakulteta strojarstva, računarstva i elektrotehnike,  (drugi kat, dvorana 307), dva puta tjedno po tri školska sata u popodnevnim satima, a točni termini mogu biti i fleksibilni i stvar su dogovora s polaznicima.

Cijena jedne edukacije je 500 KM bez PDV-a. Poseban popust od 50% imaju studenti i srednjoškolci, a od 25% imaju djelatnici poduzeća članovi Klaster metala i plastike.

Planirani termin početka obuke je 27. veljače 2019. u 17.00. Dodatne informacije i prijave slati na mail:  [email protected] i kontakt telefon: 036 337 004.

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista