Potpisan ugovor o suradnji između FPMOZ-a i Arena sport centra

RAZVIJANJE SURADNJE
Potpisan ugovor o suradnji između FPMOZ-a i Arena sport centra

Na Fakultetu prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru dekan FPMOZ-a prof. dr. Mario Vasilj je s Ivicom Džidićem Arena sport centar Mostar potpisao ugovor o suradnji.

"Ponosni smo jer smo postigli ovaj dogovor i njime se približavamo europskim standardima . Sada je na nama da ovo potpisano počnemo realizirati i tako ostvarimo zajedničke ciljeve", rekao je ispred Ivica Džidić.

prodekan za nastavu FPMOZ-a prof.dr.sc. Marin Ćorluka je ustaknuo kako je sporazum od izuzetne važnosti za Fakultet i za nastavnike. „Mi ćemo u dogovoru raditi jedan dio praktične nastave i jedan dio znanstvenih istraživanja u Arena sport centru koji spada u vrhunskih sportske objekata u regiji", istakao je prodekan Ćorluka.

Dekan FPMOZ-a prof. dr. Mario Vasilj je kazao kako su ciljevi su da profesori, asistenti i studenti imaju najbolje uvjete , a Arena sport centar pruža te vrhunske uvjete.

"Kao i do sada u svom programu rada rekli smo da ćemo postati svjetionik i glava društvene sredine i zajednice u smislu znanstveno istraživačkog rada, suradnje i ovo je poruka da smo jedno i zajedno te da  samo tako možemo napredovati i ostvariti zacrtane ciljeve. Ponosan sam na ovaj ugovor i suradnju koju smo potpisali i do sada uspješno ostvarivali, kao i da ćemo u budućnosti na najbolji mogući način odgovoriti na sve izazove koji su pred nama", rekao je dekan Vasilj.

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

prof. dr. Zoran Tomić, rektor Sveučilišta u Mostaru
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

Weather in

  • Vedro
  • Temperature: 3°C