Predstavljen novi broj SEF-a

EKONOMSKI FAKULTET
Predstavljen novi broj SEF-a

Promocija 23. broja časopisa „Studenti Ekonomskog fakulteta“ (SEF) održana je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. U prepunoj prostoriji studenti su imali priliku upoznati se s tematikom novog broja SEF-a  i njegovim daljnjim planovima.

Teme samog časopisa su raznolike. Najviše se baziramo u ekonomskom pravcu, međutim dopuštamo našim studentima da pišu o stvarima oko koji su strastveni, tako da imamo tema od tehnologije pa do ljepote. Pošto je ovaj posao volonterskog tipa imam velike nade da će budući urednici uvesti nove ideje i aktivnosti što će privući pozornosti studenata i javnosti“, kazao je glavni urednik Dario Šaravanja.

Uz podršku Ekonomskog fakulteta  „SEF“  ima i podršku Studentskog zbora koji daje veliki doprinos ovakvom projektu kao i njegovim budućim aktivnostima.

Studentski zbor uvijek podupire ovakve projekte, bilo da se radi o administrativnoj, tehničkoj ili financijskoj pomoći. Na ovaj način studenti se mogu uključiti u više izvannastavnih aktivnosti te razviti kvalitete i vještine koje će im doprinijeti na tržištu rada“, izjavio je za treci.ba dopredsjednik Studentskog zbora Ekonomskog fakulteta Ivo Čarapina.

Augustin Jerković/ Marko Damjanović

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

prof. dr. sc. Ivica Musić, dekan Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista