Predstavljen projekt Experience Work and Travel

filozofski fakultet
Predstavljen projekt Experience Work and Travel

Predstavljen je projekt Experience Work and Travel na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. U predstavljanju projekta Nemanja Stamenković, student na Biološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu i voditelj ovoga projekta govorio je o samom projektu i kako se prijavit za odlazak u Ameriku.

Stamenković je istaknuo kako je to studensko putovanja pri čemu studenti mogu raditi te upoznavati različite kulture. „Nadam se da će sve više studenata biti uključeni u projekt, te da će moći dobro zaradit i upoznati nove prijatelje i isteći mnogo iskustva.“

Studenti u Americi borave u razdoblju od 23. svibnja – 30. rujna, a svi poslovi koje bi radili su vezani za ugostiteljstvo. U projetku ima oko 70 lokacija, a najčešće biraju: Miami beach, Boston, Filadelfija, New York, L.A, Washington.

Ciljevi projekta su upoznati nove kulture, rad i putovanje, novi prijatelji, nova iskustva, usavršavanje engleskog jezika, nove vještine, upoznati sebe. Prije polaska u Ameriku trebali bi prikupit informacije, donijeti svoju putovnicu, index, potvrdu da si redovan student, izbrat posao, uplata programa (koji iznosi oko 2000km), inrtervju, potpisivanje ugovora i kupovanje karte i polazak.

Marina Vidić / Šima Rozić

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

prof. dr. sc. Ivica Musić, dekan Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista