Predstavljen treći broj „Robota“

FSR
Predstavljen treći broj „Robota“
Foto: treci.ba Foto: treci.ba

Treći broj studentskog lista „Robot“ predstavljen je danas na Fakultetu strojarstva i računarstva Sveučilišta u Mostaru.

Časopis „Robot“ važan je aspekt studentskih aktivnosti ovoga fakulteta. Dekan FSR-a prof. dr. sc. Željko Stojkić je kazao kako su studenti pokazali ono što je najvrijednije, a to je istrajnost. „Ja se nadam kako će se u budućnosti uključiti veći broj studenata i dignuti kvalitetu časopisa na još veću razinu“, poručio je dekan.

Glavni urednik časopisa Josip Kovačić, ujedno i student četvrte godine strojarstva, objasnio je važnost ovoga časopisa na fakultetu. „Pomoću njega studenti se mogu izraziti kreativno, stručno i kritički“, rekao je Kovačić.

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru prepoznaje časopise kao najbitnije projekte na Sveučilištu i zbog toga ih najviše podržava i financira. „Časopis je jedinstvena prilika za sve studente da se volonterski uključe, predstave sebe, svoj fakultet, svoj svijet i svoje zanimanje“, izjavio je za treci.ba predsjednik Studentskog zbora Marko Džoić.

Gabrijela Arapović

 

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Komentiraj i ti

Anketa

Koje rubrike pratite na treci.ba?
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
The current song is not available
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

Weather in

  • Djelomična naoblaka
  • Temperatura: 27°C