Error message

Notice: Undefined index: current_observation in wunderground_weather_get_current() (line 541 of /srv/www/treci/sites/all/modules/wunderground_weather/wunderground_weather.module).

Prezentacija stipendija o mogućnostima stipendiranja i studiranja u Rusiji

filozofski fakultet
Prezentacija stipendija o mogućnostima stipendiranja i studiranja u Rusiji

Izaslanstvo Veleposlanstva Ruske Federacije u Bosni i Hercegovini na čelu s veleposlanikom Peterom Ivancovim boravit će u petak, 9. studenoga 2018., u radnoj posjeti Sveučilištu u Mostaru.

Predstavnici Veleposlanstva održat će prezentaciju stipendija na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru u 13.00 sati u amfiteatru Sokrat kako bi predstavili mogućnosti stipendiranja i studiranja u Rusiji. Tom prigodom bit će otvoren i „Ruski kabinet“.

Tijekom prezentacije bit će održan i nastup Narodnog ansambla pjesme i plesa «Černozjemočka» „V.Solomahin“. U ansamblu sudjeluje više od sto studenata, imaju preko 50 koncerata i nastupa svake godine. Dobitnik  je natjecanja i festivala umjetničkog stvaralaštva na razini Sovjetskog Saveza i  Rusije te je dobitnik međunarodnih folklornih festivala u Bugarskoj, Cipru, Austriji, Poljskoj, Rumunjskoj, Mađarskoj, SFRJ, Njemačkoj, Francuskoj, Grčkoj, Italiji, Kini, Kubi, Čileu, Bosni i Hercegovini.

Izjave za medije bit će organizirane u 12 sati i 50 minuta.

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

prof. dr. Zoran Tomić, rektor Sveučilišta u Mostaru
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

No current weather data available.