Splitska manekenka Paula Buljan: Novinarstvo je moja budućnost

studentica
Splitska manekenka Paula Buljan: Novinarstvo je moja budućnost

“Unatoč mojim sadašnjim primanjima, koji dnevno iznose kao prosječna plaća u Hrvatskoj, odlučila sam vanredno upisati fakultet kako bih sebi osigurala budućnost”, poručila je za Treći.ba Paula Buljan, studentica prve godine novinarstva na Filozofskom fakultetu u Mostaru.

Manekenstvom se bavi od svoje pete godine u čemu niže brojne uspjehe. Baveći se ovim poslom mlada splićanka proputovala je pola svijeta, pojavljivala se na naslovnicama poznatih svjetskih časopisa te poslovno boravila u Engleskoj. U svijetu manekenstva poznata je pod nazivom “hrvatska Adriana Lima”.

Pauli je uspjelo ono što nije niti jednoj drugoj hrvatskoj manekenki, a to je da radi za Asos, jednu od najvećih i najpopularnijih online trgovina na svijetu.

“Svjesna sam da se manekenstvom neću baviti čitav život i zbog toga sam odlučila studirati. Prošle sam godine radila na Televiziji Jadran s kojom ću nastaviti suradnju koliko mi to obaveze budu dozvoljavale. Dok sam boravila u Engleskoj radila sam za njih kao dopisnik, praveći priloge iz Londona o Brexitu, anketirala stanovnike, javljala se iz centra grada kao vanjskopolitička novinarka. Nadam se da ću jednog dana i u novinarstvu ostvariti veliki uspjeh”, ističe Paula.

Zdrinka Vasilj

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista