Studenti odnosa s javnošću osvojili treće mjesto na Klas Innovation Challangeu

Natjecanje
Studenti odnosa s javnošću osvojili treće mjesto na Klas Innovation Challangeu

Studenti druge godine preddiplomskog studija Odnosa s javnošću Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, Daniel Prgomet, Arnela Sudar i Renata Nosić osvojili su u petak treće mjesto na Klas Innovation Challangeu.

Cilj je bio pronaći mlade inovativne osobe koje mogu ponuditi tržištu nove proizvode, odnosno pronaći osobe željne dokazivanja i stručnog usavršavanja.

Mostarski studenti kompaniji Klas ponudili su novi prehrambeni proizvod u obliku slova.

“Kad smo vidjeli klasov katalog uvidjeli smo da nema ponudu za djecu, stoga smo ponudili inovaciju tržištu i klasu, a to su keksi u obliku slova uz koju djeca mogu učiti abecedu. Dalje smo radili čitav marketinški mix za proizvod i prezentirali ga žiriju koji se sastojao od direktora i menadžera AS grupacije”, rekao je za Treći.ba kapetan tima Daniel Prgomet.

Studenti su, iako nisu osvojili prvo mjesto, zadovoljni postignutim rezultatom. “Osvojili smo treće mjesto, ali smatram da imamo još puno toga za naučiti”, tvrdi Prgomet.

Za studente je ovo, navode, posebno iskustvo. “Ovo je bilo ogromno iskustvo. Zahvaljujemo se Klasu na pruženoj prilici i čitavoj organizaciji innovation challenge”, rekao je kapetan ekipe.

Inače, u finalnom krugu natjecanja sudjelovalo je osam ekipa sa fakulteta širom BiH, a prvo mjesto osvojila je ekipa studenta sa Univerziteta ‘Džemala Bijedića’ iz Mostara.

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista