Studenti Studija glazbene umjetnosti održat će koncert u Cambrigeu

fpmoz
Studenti Studija glazbene umjetnosti održat će koncert u Cambrigeu

Zbor Studija glazbene umjetnosti Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru otputovao je u Cambridge (UK) gdje će danas u 12.00 sati održati koncert svjetske duhovne glazbe. Koncert će se održati u crkvi St. Paul's – Cambridge.

Moto Sveučilišta u Cambridgeu jeste: „Hinclucemetpoculasacra“ (lat. „Odavde svjetlost i dragocjeno znanje“)! Tim povodom, studenti i profesori poručuju kako neće iznevjeriti dano im povjerenje te će pokazati sve svoje znanje i predstavljati Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti i Sveučilište u Mostaru u najboljem mogućem svjetlu, priopćeno je iz FPMOZ-a.

Članovi zbora putuju pod vodstvom doc. dr. sc. Lidije Vladić-Mandarić i prof. mr. art. Katje Krolo-Šarac, a pod dirigentskom palicom Igora Tatarevića. Za ovo studijsko putovanje zahvaljuju se prof. dr. sc. Zoranu Tomiću, rektoru Sveučilišta u Mostaru i prof. dr. sc. Mariju Vasilju, dekanu FPMOZ-a koji su prepoznali ovu jedinstvenu prigodu. Za donacije koje su pomogle da se ostvari ovo putovanje zahvaljuju, Gradu Mostaru, Založbi kralja Tomislava iz Čapljine te Studentskom zboru Sveučilišta u Mostaru.

Anamarija Bilić / Monika Ivanković

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista