Studenti SUM-a očekuju medalju od Hrvatske rukometne reprezentacije

Rukometna euforija
Studenti SUM-a očekuju medalju od Hrvatske rukometne reprezentacije

Euforija Europskog prvenstva u rukometu raste iz utakmice u utakmicu, a tko su favoriti i kakva su njihova očekivanja pitali smo studenate Sveučilišta u Mostaru.

„Naravno da pratim Europsko prvenstvo i navijam za Hrvatsku, a očekujem ništa manje od zlatne medalje“, rekao je Ante Bogdanović, student Pravnog fakulteta.

„Europsko prvenstvo pratim, a naročito utakmice reprezentacije Hrvatske. Moj favorit za osvajanje je Hrvatska i isto tako navijam za Hrvatsku“, izjavila je Ania Pehar, studentica Filozofskog fakulteta.

„Pratim Europsko prvenstvo i gledao sam dosta utakmica u grupnoj fazi. Moj favorit za osvajanje je reprezentacija Hrvatske za koju ujedno i navijam. Sve ispod medalje ne bi ispunilo moja očekivanja“, kazao je Andrej Šaravanja, student Ekonomskog fakuleta.

„Nisam fan rukometa, ali pratim Europsko prvenstvo, jer mi se čini kako Hrvatska ovaj put ima velike šanse za osvajanje“, kazala je Karla Zovko, studentica Pravnog fakulteta.

„Pratim Europsko prvenstvo i vidim Hrvatsku kao osvajača zlatne medalje. Prije prvenstva nisam bio toliko siguran, ali nakon ispadanja Danske i Francuske mislim da je Hrvatska najveći favorit“, kaže Ivan Bošnjak, student Fakulteta strojarstva, računarstva i elektrotehnike.

„Ne pratim Europsko prvenstvo u rukometu, ali osjetim euforiju kada god igra Hrvatska reprezentacija i prema komentarima prijatelja Hrvatska ima dobre šanse za osvajanje“, istaknula je Ivana Cvitanović, studentica Filozofskog fakulteta.

Nemanja Šagovnović / Stipe Škobo / Josip Jurković

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista