Studentski zbor otvara besplatne tečajeve za sve zainteresirane

Prijave do 10. veljače
Studentski zbor otvara besplatne tečajeve za sve zainteresirane

Predsjedništvo Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru zbog brojnih upita odlučilo je ovogodišnje tečajeve otvoriti za sve zainteresirane studente, ali i građane Grada Mostara koji si ne mogu priuštiti takvo obrazovanje.

Prvi iskorak u ovoj odluci je svim maturantima u Gradu Mostaru ponuditi mogućnost pohađanja tečajeva subotom. Maturanti se trenutno pripremaju za maturu, pa će im dobro doći dodatno obrazovanje s područja stranih jezika, stoga im nudimo engleski, njemački, talijanski i ruski jezik. Troškove za maturante će pokriti Studentski zbor, tako da su potpuno besplatni i planirani za početak ožujka, a prijave će biti organizirane u svim školama na području Mostara. Cilj je ovakvog projekta približiti maturante Sveučilištu u Mostaru i pokazati im sve naše mogućnosti.

Druga odluka je otvaranje tečajeva za sve studente javnih i privatnih sveučilišta, ali i zainteresirane građane u Mostaru. Kako prošle, tako i ove godine imali smo mnogo upita od brojnih građana i studenata koji ne studiraju na Sveučilištu u Mostaru, a voljeli bi pohađati tečajeve. Svjesni teške situacije u Gradu Mostaru, ali i u cijeloj BiH odlučili smo pružiti mogućnost svim zainteresiranima da se uključe u naše tečajeve, koje mogu pohađati ako uplate 10 KM na račun Studentskog zbora do početka tečajeva. Naglašavamo da tom uplatom imaju mogućnost samo za tečajeve, dok studenti Sveučilišta u Mostaru imaju na raspolaganju 65 tisuća KM za brojne projekte, kuturne, športske i edukacijske sadržaje, besplatne odlaske u kazalište i brojne druge mogućnosti koje nudimo isključivo njima.

Prijave traju do 10. veljače 2018. godine u 23:59.

Više informacija o tečajevima mogu se pronaći na našoj službenoj stranici putem linka.

Studentski zbor poziva sve zainteresirane da se prijave na tečajeve, dodatno educiraju i upotpune svoje slobodno vrijeme!
 

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Komentiraj i ti

Anketa

Koje rubrike pratite na treci.ba?

Mišljenje

Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
The current song is not available
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

Weather in

  • Djelomična naoblaka
  • Temperatura: 27°C