Studentski zbor otvorio igralište na kampusu

veliki projekti
Studentski zbor otvorio igralište na kampusu

Utakmicom između ekipa Studentskog zbora i Studentskog centra svečano je otvoreno igralište na kampusu Sveučilišta u Mostaru. Pobjedu je odnijela ekipa Studentskog centra, a rezultat na kraju prijateljskog dvoboja bio je 2:3.

Za Studentski zbor golove su postigli Marko Džoić i Filip Komšić, dok su pobjedu Studentskom centru donijela dva gola Slavena Perkovića i jedan Mirka Ćutuka.

Utakmicom je obilježen projekt obnove igrališta za koji je zaslužan Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru. Predsjednik Studentskog zbora Marko Džoić izjavio je kako je ovo jedan od njihovih najvećih projekata u zadnjih godinu dana, a realiziran je na inicijativu studenata koji su tražili mjesto za rekreaciju.

Gotova su dva košarkaška i dva nogometna terena, a do kraja tjedna dobit ćemo i nove golove. Također, preostala financijska sredstva smo izdvojili za street workout, koji planiramo završiti do kraja mjeseca studenoga. Prema informacijama koje imamo iz Rektorata, atletska bi staza trebala biti obnovljena na proljeće, u drugoj fazi izgradnje kampusa SUM-a. Studentski će zbor nastojati osigurati sredstva za rasvjetu i stupove do početka iduće akademske godine“, naveo je Džoić.

Studentski zbor zahvaljuje svim svojim studentima na povjerenju i strpljenju te će nastaviti raditi na poboljšanju kvalitete i standarda studentskog života.

Valerija Bago/Gabrijela Arapović

 

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista