Error message

Notice: Undefined index: current_observation in wunderground_weather_get_current() (line 541 of /srv/www/treci/sites/all/modules/wunderground_weather/wunderground_weather.module).

Sveučilište u Mostaru sudjelovalo na seminaru o nastavničkim kompetencijama

London
Sveučilište u Mostaru sudjelovalo na seminaru o nastavničkim kompetencijama

U organizaciji SPHERE ( Support and promotion for Higher Education Reform Experts) u Londonu je na London School of Economics (LSE) i King’s College London (KCL) održan dvodnevni seminar na temu Learning and teaching: Professional development of staff.

Tijekom dvodnevnog seminara raspravljalo se o načinu prijenosa znanja studentima pomoću suvremenih inovativnih metoda i primjenu tehnoloških dostignuća, koji bi uz razvoj nastavničkih kompetencija stimulirali ujedno i izvrsnost u istraživanju.

Uz predavače sa LSE i KCL, svoja iskustva su podijelili i predstavnici akademske zajednice iz preko 15 zemalja. Ispred Bosne i Hercegovine, studijskoj posjeti nazočila je prof.dr.sc. Sanja Bijakšić, prorektorica za međunarodnu suradnju SUM-a.

„Studijska posjeta izuzetno korisna, razmijenili smo iskustva predstavnika nama sličnih, ali i razvijenih zemalja od kojih možemo vidjeti primjere dobre prakse, a primjenjive i na naš obrazovni sustav“, istaknula je prorektorica Bijakšić.

Luka Mamuza

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

prof. dr. Zoran Tomić, rektor Sveučilišta u Mostaru
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

No current weather data available.