TROPLET raspisao natječaj za najbolju fotografiju

Promicanje obiteljskih...
TROPLET raspisao natječaj za najbolju fotografiju

Hrvatska kulturna zajednica TROPLET s ciljem promicanja obiteljskih vrijednosti, duha međugeneracijske solidarnosti, zaštite dostojanstva obitelji te poticanja stvaralaštva i izvrsnosti mladih ljudi objavljuje nagradni natječaj za izbor najbolje neobjavljene fotografije s temom „Obitelj – susret generacija“.

Tema natječaja je usmjerena promicanju tradicionalnih obiteljskih vrijednosti, susreta različitih generacija i ljubavi među članovima obiteljske zajednice. Autorima se pruža mogućnost slobodna i originalna pristupa zadanoj temi, a fotografija mora sadržajno odgovarati temi natječaja.

Pozivaju se mladi fotografi amateri, učenici i studenti, ali i svi zainteresirani da se prijave na Natječaj i pošalju fotografiju u digitalnom obliku elektroničkom poštom na adresu [email protected].

Fotografije poslane na natječaj predstavljaju autorsko djelo te ne smiju biti naknadno obrađivane računalnim/smart-phone programima i tehnikama.

Stručno povjerenstvo će odabrati dvadeset najuspjelijih fotografskih uradaka koji će biti izrađeni u velikom formatu i otvoreni javnosti. Među izabranim fotografijama bit će proglašene tri najbolje, a njihovi autori će biti nagrađeni vrijednim nagradama. Nagrade će biti dodijeljene na svečanom otvaranju izložbe fotografija koja će biti upriličena u sklopu Tropletovih dana kulture 2018. Nagrade će osigurati sponzor natječaja, tvrtka ZK Office iz Mostara:

1. nagrada: foto aparat Canon EOS 1300D
2. nagrada: Photobook dimenzija 20x30
3. nagrada: Poklon bon za izradu foto proizvoda u vrijednosti 50 KM

Autor na natječaju može sudjelovati samo s jednom fotografijom. Uz fotografiju je potrebno dostaviti osobne podatke, a natječaj ostaje otvoren do ponoći 26. listopada ove godine.

Pristigle fotografije koje ne zadovoljavaju uvjete natječaja, kao i prijave izvan završnoga roka neće se razmatrati.

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista