Error message

Notice: Undefined index: current_observation in wunderground_weather_get_current() (line 541 of /srv/www/treci/sites/all/modules/wunderground_weather/wunderground_weather.module).

Utakmica između Studentskog zbora i Rektorata SUM-a

OTVARANJE IGRALIŠTA
Utakmica između Studentskog zbora i Rektorata SUM-a

Svečano otvaranje igrališta na kampusu bit će upriličeno u utorak, 6. studenog u 14 sati, a obilježit će se utakmicom između Studentskog zbora i Rektorata Sveučilišta u Mostaru.  Nakon utakmice za studente je planirana i zabava u 16 sati, za koju će se pobrinuti DJ Kiwi.

Projekt obnove igrališta je pri kraju, uskoro će se poistaviti dva nova gola, mreže te će biti učvršćena sva četiri gola koja će se nalaziti na kampusu. Također, Studentski zbor radi i na projektu street workout koji će biti završen do kraja mjeseca studenoga.

Zbog brojnih upita, u planu je i obnova atletske staze , a ona će biti realizirana u drugoj fazi izgradnje kampusa te će, prema informacijama koje imamo iz Rektorata, taj projekt započeti iza Nove godine. Studentski će zbor nastojati osigurati sredstva za rasvjetu i stupove do početka iduće akademske godine“, poručili su iz Studentskog zbora.

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

prof. dr. Zoran Tomić, rektor Sveučilišta u Mostaru
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

No current weather data available.