Velika pobjeda Građevinara

Sveučilišna malonogometna liga
Velika pobjeda Građevinara
Foto: treci.ba Foto: treci.ba

Odigrane su utakmice četvrtog kola Sveučilišne malonogometne lige u Arena Sport Centru. Pobjede u prve tri utakmice odnijele su ekipe Ekonomskog fakulteta, FSRE-a te Građevinskog fakulteta.

Prva utakmica između Studentskog zbora i Ekonomskog fakulteta završila je rezultatom 3:4. Unatoč snažnom otporu ekipe Studentskog zbora prošlogodišnji pobjednici lige opravadali su titulu pogotcima Matea Miličevića, Luke Sutona, Marka Golemca i Josipa Kovača koji je zabio pobjednički gol u zadnje dvije sekunde utakmice. Ekipa Ekonomskog fakulteta ovom pobjedom preuzela je vrh tablice nezavršenog četvrtog kola sa osvojenih 9 bodova kao i ekipa FSRE-a.

Ekipa FSRE-a u drugoj utakmici nadigrala je ekipu Studentskog centra rezultatom 4:2. Iako je Studentski centar poveo dva puta, FSRE je pogotcima Ivana Bošnjaka, Jadranka Sabljića te dva puta Marka Džide osigurao nove bodove.

Građevinski fakultet pokazao je napredak u odnosu na prošlu sezonu. U utakmici protiv APTF-a postigao je sedam pogodaka te nije pružio priliku protivniku u namjeri da upiše prve bodove na tablici. Trostruki strijelac za Građevinare bio je Josip Trgo, a u strijelce su se još upisali i Stipe Čirjak, Matej Previšić, Robert Ivešić i Darko Alilović.

U srijedu se igraju preostale dvije utakmice, u 11.00 sati očekuje nas utakmica između FPMOZ-a i Pravnog fakulteta, a u 13.00 sati utakmicu igraju ekipe FZS-a i Medicinskog fakulteta.

Filozofski fakultet slobodan je ovo kolo.

Dragica Andrić/Jelena Pervan

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Komentiraj i ti

Anketa

Koje rubrike pratite na treci.ba?
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
The current song is not available
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

Weather in

  • Djelomična naoblaka
  • Temperatura: 27°C