Anđelka Prpić s predstavom ''Šta me snađe?'' dolazi u Mostar

Hit predstava
Anđelka Prpić s predstavom ''Šta me snađe?'' dolazi u Mostar

Jedna od najpopularnijih glumica u regiji, koju je publika na Balkanu upoznala preko hit serije ''Andrija i Anđelka'', Anđelka Prpić nastavlja bosanskohercegovačku turneju sa predstavom ''Šta me snađe?'' domu Herceg Stjepan Kosača 6. travnja, priopćeno je.

Masovna monodrama, predstava u kojoj igra 12 različitih likova, pisana je namjenski za Anđelku. Autorski je potpisuje jedan od najpoznatijih scenarista danas, Nebojša Romčević, a rediteljski je uobličio Branko Đurić - Đuro.

''Nema tu neke pretjerano egzotične priče. Jednostavno sam kao neko ko je dosad radio serije i TV projekte, poželjela da 'upoznam svoju publiku', a predstava je za mene oduvijek bila i san i pustolovina. Snovi postaju stvarnost samo ako ih slijedimo, a razlika između sna i pustolovine je što sam se usudila da kažem 'da' izazovu. Tada sam i okupila profesionalce u svom poslu, da 'šteta bude što manja'', istaknula je Anđelka Prpić.

Predstava „Šta me snađe?“ nije monodrama, nije ni stand - up, već  jedna interaktivna suvremena komedija koja zabavlja gledatelje na sofisticiran način. U predstavi Anđelka demonstrira svoj posebni talent i pokazuje cijelu lepezu šarmantnih karakterističnih likova koji plijene pažnju i dižu ritam predstave od početka do kraja.

Karte za predstavu ''Šta me snađe'' su u prodaji u sustavu kupikatu.ba i na biletarnici doma Herceg Stjepan Kosača. 

bljesak.info

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Komentiraj i ti

Anketa

Koje rubrike pratite na treci.ba?

Mišljenje

Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
The current song is not available
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

Weather in

  • Djelomična naoblaka
  • Temperatura: 27°C