Autobus smijeha dolazi u Mostar

predstava
Autobus smijeha dolazi u Mostar

Zavičajni klub hercegovačkih studenata izvest će predstavu ”Autobusom do Zagreba i nazad” u Hrvatskome domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru dvorani 3. studenog (subota) u 18 sati i 30 minuta.

Voditelj glumačke ekipe Mate Landeka je pisao scenarij i režiju zajedno s Dragom Baraćem. „Ideja je krenula od naših vožnji od Hercegovine do Zagreba autobusom. Bilo nam je zanimljivo promatrati ljude različitih profila koji se moraju naći zajedno na jednome mjestu i dugo putovati. Bude tu kvarova busa, šverca, ljubavnih problema, pronalaska rodbine i sličnih 'hercegovačkih situacija'.  Zapravo je to sve nas potaknulo da napišemo ovu predstavu”, rekao je Mate Landeka.

Zavičajni klub hercegovačkih studenata jedna je od najvećih studentskih udruga u Zagrebu. Uspješno djeluje preko 20 godina okupljajući studente kroz razne projekte. Prvotni cilj koji je bio i misao vodilja osnivanja Kluba je druženje te očuvanje tradicije koju su studenti ponijeli u Zagreb u svojim srcima. Nakon dvije uspješne izvedbe u Zagrebu sada dolaze u Hercegovinu. Predstava će se održati 3. studenog u Hrvatskom domu Herceg Stjepana Kosače u Mostau s početkom u 18:30.

Karte po cijeni od 5 KM mogu se kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: Caffe Mexx, Široki Brijeg, Caffe Bonaca, Posušje, Perišić Benz, Grude, Caffe Slastičarna Aldi, Mostar.

Nikolina Šimunović / Ilijana Lovrić

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista