Hit predstave u Narodnom pozorištu Mostar

"Ne igraj na Engleze...
Hit predstave u Narodnom pozorištu Mostar

U ovom tjednu u Narodnom pozorištu Mostar na repertoaru su hit predstave iz produkcije NPM-a: danas 13. veljače u 20 sati “Ne igraj na Engleze”, a u petak, 16. veljače u 20 sati “Mostarska djelidba”. Ulaznice se prodaju po cijeni od 7 KM, sa standardnim popustom za učenike, studente i umirovljenike 3,50 KM.

Predstava “Ne igraj na Engleze” po tekstu Vladimira Đurđevića i u režiji Emira Spahića govori o trojici najboljih prijatelja, Buletu (Emir Sejfić), Paunu (Ivan Skoko) i Piksiju (Emir Spahić), koji u jednoj noći iščekuju rezultat jedne utakmice. Kladili su se različito i dobitak je siguran. Taj dobitak trebao bi riješiti sve njihove probleme. Predstava o ovisnosti i klađenju, jednom od najvećih problema bh. društva. Adaptaciju i dramaturgiju teksta potpisuje Adnan Lugonić, a scenografiju i kostimografiju Sabina Trnka.

Portal Pogled.ba u suradnji sa NP Mostar vodi najsretnije na predstavu "Ne igraj na Engleze". Nagrađuju vas sa 2X2 ulaznice GRATIS! Vaše je samo da točno ime i prezime uz naznaku za ulaznicu pošaljete na naš mail marketing.pogled@gmail.com.

U petak, 16. veljače u 20 sati na repertoaru je hit komedija “Mostarska djelidba” prema djelu Skendera Kulenovića u režiji Sulejmana Kupusovića (1951. – 2014.), predstava koja redovno izaziva veliki interes publike. Mijenja li se s vremenom ljudska priroda i kakvi smo kad se dijeli – vlast, imovina, zajedničko dobro...? Priča je smještena u ksenofobičnu sredinu bosanskohercegovačke kasabe, među zatucane, polupismene i zavišću nagrižene ljude, ali je u isto vrijeme protkana britkim humorom i liskalucima svojstvenim ljudima iz te sredine. Dolazi djelidba i sve se dijeli- ljudi, vjera, zemlja…sve. Tema aktuelna tada i izrazito aktuelna danas. Hoćete li se prepoznati? U predstavi igraju Amela Kreso, Saša Oručević, Emir Spahić, Jasmin Krpo, Goran Lozo, Emir Sejfić, Vedran Vilogorac, Mirsad Elezi, Šerif Aljić, Ekrem Čorda.

pogled.ba

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Komentiraj i ti

Anketa

Koje rubrike pratite na treci.ba?

Mišljenje

prof. dr. Zoran Tomić, rektor Sveučilišta u Mostar
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
The current song is not available
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

Weather in

  • Djelomična naoblaka
  • Temperatura: 27°C