Error message

Notice: Undefined index: current_observation in wunderground_weather_get_current() (line 541 of /srv/www/treci/sites/all/modules/wunderground_weather/wunderground_weather.module).

Izrael pobjednik Eurosonga

Spektakl u Lisabonu
Izrael pobjednik Eurosonga

Pobjednik ovogodišnjeg, 63. po redu, Eurosonga je predstavnica Izraela, Netta Barzilai s pjesmom „Toy“, koja je na samom kraju pobjedu proslavila još jednom izvedom svoje pjesme.

Izrael je pobjedio s ukupno 529 bodova, na drugom mjestu našla se pjevačica Cipra, Eleni Foureiras s pjesmom 'Fuego', dok je treće mjesto zauzeo Austrijanac Cesár Sampsoni s 'Nobody but you'.

Najveća borba na samom kraju vodila se između Izraela, Austrije, Švedske, Njemačke i Cipra, čiji su se glasački bodovi u tablici izmjenjivali iz sekunde u sekundu. No, na kraju je glavna nagrada ipak pripala Barzilai, koja je svojom izvedbom osigurala najviše simpatija žirija i publike, te je mogla poslati samo riječi zahvale i sreće što je od 26 zemalja upravo ona ta koja može ovakvu nagradu donijeti u svoju zemlju.

Hvala svima što prihvaćate razlike. Volim svoju zemlju. Hvala Jeruzalem.“, rekla je Netta nakon proglašenja pobjednika, prenosi Story.hr.

Stela Radojević

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

prof. dr. Zoran Tomić, rektor Sveučilišta u Mostaru
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

No current weather data available.