Nasmij te se uz Čarnu i Čupku

Balkanski SEX i GRAD
Nasmij te se uz Čarnu i Čupku

Gdje u četvrtak 15. ožujka U 20.00 sati ? Otići u večernji izlazak s prijateljima u diskoteku ili pak u Hrvatski Dom Herceg Stjepan Kosača na predstavu „BALKANSKI SEX i GRAD“ ? Zvuči zanimljivo ?

Nasmij te se uz “BALKANSKI SEX i GRAD“ uzbudljivu izvedbu nastala na osnovu knjige „Čipka i čokolada” autora Danijela Božičković Radulović i Antileta Ana Živković , koja na duhovit način predstavlja mnoga pitanja koja muče suvremenu ženu i muškarca na Balkanu. Oni će na pozornici oživjeti sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima koja nemaju kraja.

U predstavi plavuša po imenu Čupka i  crnka po imenu Čarna kao dvije najbolje prijateljice pričaju o svojim iskustvima iz života. Čupka  je sretno udana, majka troje djece, a Čarna  je još uvijek slobodna i traži čovjeka svoga života. Uvijek aktualni muško-ženski problemi prikazani su u ovom scensko-glazbenom izvođenju. Njih dvije vode potpuno drugačije živote, a ipak se savršeno razumiju.

Američka serija ,,Sexi i grad " osvojila je cijeli svijet baveći se baš njima, a sad i naše područje ima  nešto slično. Po uzoru na prijateljice iz New York-a koje muke muče sa muškarcima i glavne junakinje ove komedije, Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje neriješive probleme.

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Komentiraj i ti

Anketa

Koje rubrike pratite na treci.ba?

Mišljenje

Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
The current song is not available
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

Weather in

  • Djelomična naoblaka
  • Temperatura: 27°C