Održana javna tribina o mostarskom turizmu

MOSTAR
Održana javna tribina o mostarskom turizmu

U Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru održana je  javna tribina pod nazivom “Mostar turističko odredište u europskim okvirima - stanje i mogućnost?”.

Ovaj tribina imala je za cilj okupiti predstavnike javnog i privatnog sektora u turizmu  kako bi se napravila suradnja na temelju međusobnih iskustava na zahtjevnom europskom tržištu.

Mostar ima mnogo mogućnosti za razvoj turizma kroz lijepu prirodu i bogatu kulturu. Mislim da je Mostar jedan od najljepših gradova jugoistočne Europe i jako ga promoviram kroz Europski parlament “, kazala je Željana Zovko, zastupnica Europskog parlamenta koja je uputila podršku putem video prijenosa.

Uz panelisticu Željanu Zovko , tribini su prisutvovali direktor Turističke zajednice Hercegovačko-neretvanske županije Andrija Krešić, ravnatelj Ureda za Europske integracije Vlade Zapadno-hercegovačke županije Ivan Jurilj i rukovoditelj Sektora prometa i sigurnosti Zračne luke Mostar Marko.

Kako Mostar već ima brend preko UNESCO-a, imamo jako veliku podršku grada za razvoj turizma, prvenstveno za razvoj turizma na mjestima kao što su Blagaj, Buna, Goranci i mnoga druga”, izjavila je voditeljica Službe za gospodarstvo Grada Mostara Ivana Marić.

Augustin Jerković
 

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

prof. dr. Zoran Tomić, rektor Sveučilišta u Mostaru
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

Weather in

  • Vedro
  • Temperature: 1°C