Error message

Notice: Undefined index: current_observation in wunderground_weather_get_current() (line 541 of /srv/www/treci/sites/all/modules/wunderground_weather/wunderground_weather.module).

Otvoren književni festival ''Poligon"

kosača
Otvoren književni festival ''Poligon"

Otvoren je književni festival ''Poligon'' u Hrvatskome domu hercega Stjepana  Kosače.

„Nadamo se kako ćemo uspijeti premostiti most između Mostara i Europe“, kazao je pokretač i direktor Mirko Božić. Književnici gosti festivala bili su Richard Schuberth iz Austrije, Siniša Tucić i Petar Matović iz Srbije. Među gostima također je bio i poznati hrvatski kazališni glumac Goran Matović.

Na otvorenju pokretač Božić razgovarao je sa gostima R.Schuberthom, S.Tucićem i P.Matovićem o književnim djelima i poeziji. Prikazan je kratkometražni film N.Alispahića ''Pobacani pasvordi'', snimljen po knjizi S.Tucića ''Betonska koma'' te je glumac Goran Matović izveo je djelo ''Valja nama preko rijeke''.

Ovo je bio četvrti regionalni književni festival. Cilj festivala je približiti književnost mladima, te privući što veći broj čitatelja, a trajat će do nedjelje, 21. listopada 2018., a događanja će se održavati na različitim mjestima.

Zorica Ćavar / Antonija Spajić

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

prof. dr. Zoran Tomić, rektor Sveučilišta u Mostaru
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

No current weather data available.