Error message

Notice: Undefined index: current_observation in wunderground_weather_get_current() (line 541 of /srv/www/treci/sites/all/modules/wunderground_weather/wunderground_weather.module).

Predstavljen roman „Ubojstvo u Busovači“

Čitluk
Predstavljen roman „Ubojstvo u Busovači“

U ogranku Matice hrvatske u Čitluku predstavljen je roman ‘Ubojstvo u Busovači’ autora Željka Kocaja, dugogodišnjeg kulturnog radnika iz Viteza, istaknutog viteškog kulturnog djelatnika, novinara, pjesnika, publicista i romanopisca. Promociji knjige prisustvovalo je nešto manje od 100 ljubitelja lijepe pisane riječi.

Knjigu „Ubojstvo u Busovači“ predstavio je poznati viteški kulturni djelatnik i književnik Anto Zidrum i istaknuti kulturni djelatnik Mario Mlakić.

Anto Zidrum je istaknuo kako je cijeli roman zapravo pokušaj davanja odgovora na pitanje zašto se to događa ovdje kod nas u Bosni i Hercegovini. „Po tome je on roman naše suvremenosti, naravno bez nekog konačnog odgovora, ali s vrlo mudrom zapitanosti i na kraju krajeva krajnje nužnim propitivanje smisla i besmisla svega onog što je ubilo dostojanstvo čitavim generacijama zrelih ljudi na ovim prostorima“, kazao je predstavljač Anto Zidrum.

Miran Petrović
 

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

prof. dr. Zoran Tomić, rektor Sveučilišta u Mostaru
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

No current weather data available.