Error message

Notice: Undefined index: current_observation in wunderground_weather_get_current() (line 541 of /srv/www/treci/sites/all/modules/wunderground_weather/wunderground_weather.module).

Predstavljena knjiga Borislava Ristića ''Ne kupuj mačka u vreći''

kosača
Predstavljena knjiga Borislava Ristića ''Ne kupuj mačka u vreći''

Djelo pod nazivom ''Ne kupuj mačka u vreći'' novinara i kolumnista Borislava Ristića predstavljeno je u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru.

Autor navodi kako se radi o zbirci od oko tridesetak politoloških eseja koji su nastali tijekom 2013. i 2014. godine i u kojima se najviše raspravlja o glavnim ideologijama.

''Ja sam to zamislio kao zbirku eseja koja se sastoji od šest poglavlja u tri cjeline. Prva cjelina  bavi se socijalizmom, druga cjelina liberalizmom, i ja sam sam liberal pa se radi i o osobnom preispitivanju te treći dio govori o nacionalizmu'', istaknuo je Ristić.

Važnost mačaka objašnjena je na način da mačke predstavljaju ideje koje se nude kao jeftina i laka rješenja a zapravo na kraju ispadnu kao skupa i višestruko preplaćena obećanja. Djelo je osim u Mostaru, prethodno predstavljeno i publici u Zagrebu i Osijeku.

Ana Maria Marić / Lorena Schmuch

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

prof. dr. Zoran Tomić, rektor Sveučilišta u Mostaru
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

No current weather data available.