Educiranje o učinkovitoj komunikaciji

"Nešto više"
Educiranje o učinkovitoj komunikaciji

Udruga građana "Nešto Više"  Mostar organizirala je učinkovito educiranje o komunikaciji za mlade neuposlene osobe ili studente koji se pripremaju tražiti posao te srednjoškolce koji se pripremaju aplicirati na studije.

"Radi se na verbalnoj i neverbalnoj komunikaciji, kako bi svi polaznici educiranja poradili na prepoznavanju vlastitog stila komuniciranja te ga unaprijedili", kazala je diplomirana psihologinja Sanja Đermanović koja je i vodila ovu edukaciju.

Po njezinim riječima, na predavanju je govorila o važnosti životopisa kandidata koji aplicira za posao te kako ga potencijalni poslodavci tumače, odnosno što oni ne vide u tom dokumentu i što najčešće potencijalni kandidat za posao ne napiše u njemu.

"Želimo da osobe koje traže posao poslovno i kvalitetno komuniciraju tko su oni, što znaju,  kakve su im poslovne kvalitete i koliko oni vrijede", pojasnila je Đermanović.

Kako se edukacija iz učinkovite komunikacije održava u okviru projekta "Potpora razvoju poljoprivrede u Hercegovini", kojeg implementira Udruga građana "Nešto Više", na predavanju je bilo desetak praktikanata kojima je struka poljoprivreda i prehrambena tehnologija, ali, dodala je Đermanović, ubuduće svakako mogu doći i osobe druge struke koji se žele podučiti osnovama verbalnog i neverbalnog komuniciranja.

Projekt podržava Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID).

Fena / Monika Ćubela

 

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista