U Sarajevu dvodnevna konferencija o socijalnom poduzetništvu

BiH
U Sarajevu dvodnevna konferencija o socijalnom poduzetništvu

Ured projekta Europske unije - Tehnička asistencija organizacijama civilnog društva (TACSO) u BiH organizira dvodnevnu konferenciju o socijalnom poduzetništvu pod nazivom "BiH OCD u socijalnom poduzetništvu - javne politike, zakoni, prakse" koja počinje u utorak, 23. lipnja, u Sarajevu.

Konferencija je organizirana kao odgovor TACSO BiH na potrebe organizacija civilnog društva (OCD) u BiH da saznaju više o konceptu, javnim politikama, zakonodavstvu i dobrim praksama na temu socijalnog poduzetništva.

Planirano je sudjelovanje predstavnika institucija nadležnih za uspostavljanje zakonskih okvira poduzetničkog djelovanja, kao i predstavnika civilnog društva kao nositelja značajnih zadaća u razvoju socijalnog poduzetništva i zagovaračkih aktivnosti u ime socijalnog poduzeća kao značajnog stuba ravnopravnosti u društvu i ostvarivanja osnovnih ljudskih prava - na rad i zapošljavanje.

Prisutnima će se obratiti i predstavnici Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta i Zavoda za zapošljavanje.

Fena
 

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista