U Zagrebu međunarodni seminar o socijalnom dijalogu

HKD Napredak
U Zagrebu međunarodni seminar o socijalnom dijalogu

U organizaciji Hrvatskog kulturnog društva "Napredak" i Europskog centra za radnička pitanja (EZA), a pod pokroviteljstvom Europske unije, u Zagrebu će 26. i 27. lipnja u Napretkovom kulturnom centru biti održan međunarodni seminar o socijalnom dijalogu “Procjena socijalnog dijaloga kao ključa za poboljšanje društvenih uvjeta”, priopćeno je iz tog društva.

O ulozi socijalnog dijaloga u razvoju svakog društva, posebno onih jugoistočne Europe, razgovarat će 30 predstavnika sindikalnih i radničkih organizacija iz nekoliko zemalja s naglaskom na zemlje regije.

Među sudionicima su, pored domaćina predsjednika "Napretka" mons. prof. dr. Franje Topića, kopredsjedatelj EZA-e Piergiorgio Sciacqua, predsjednik Nezavisnog hrvatskog sindikata Krešimir Sever, predsjednik Nezavisnog samostalnog sindikata Solidarnost iz Poljske Jozef Mozolewski’s, predsjednik Ujedinjenih granskih sindikata Nezavisnosti iz Srbije Branislav Čanak, potpredsjednik Saveza samostalnih sindikata Bosne i Hercegovine Selvedin Šatorović i mnogi drugi.

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista