Na području HNŽ-a 21 požar

U posljednja 24 sata
Na području HNŽ-a 21 požar

Na području Hercegovačko-neretvanske županije u posljednja 24 sata registriran je 21 požar, a u većini slučajeva gorio je otpad te trava i nisko raslinje.

U šumskom požaru u Ošlji hrbatu-Popova glava, općina Stolac izgorjelo je 10ha niskog i visokog raslinja. U gašenju požara sudjelovalo je šest vatrogasaca s dva vatrogasna vozila.

U Ortiješu kod Mostara oko 23:50 sati izbio je požar na obiteljskoj kući u kojoj nije bilo stanara, a u požaru na Modriču, općina Čapljina vatra je zahvatila veću površinu s borovom šumom i niskim raslinjem.

U istom razdoblju registrirano je devet kaznenih djela, i to: tri djela teške krađe, jedno djelo krađe, dva kaznena djela nasilja u obitelji, jedno kazneno djelo oštećenja tuđe stvari i dva kaznena djela koja se vode pod ostalo, priopćeno je iz Županijskog operativnog centra civilne zaštite.

Registrirana su dva slučaja narušavanja javnog reda i mira. Registrirano je šest prometnih nezgoda s materijalnom štetom u kojima je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede.

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista