Error message

Notice: Undefined index: current_observation in wunderground_weather_get_current() (line 541 of /srv/www/treci/sites/all/modules/wunderground_weather/wunderground_weather.module).

Predstavljamo studentsku udrugu HSSA

UTORKOM ZA UDRUGE
Predstavljamo studentsku udrugu HSSA

Udruga studenata zdravstvenih studija (HSSA) organizira Dane zdravlja povodom Svjetskog dana zdravlja na Fakultetu zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru, u trajanju od pet radnih dana, tijekom kojih svaki dan ima svoj program.

Kroz projekt će se jesti zdravi doručak, darivati krv, igrati nogometni turnir, održati kviz znanja i radionice s djecom iz vrtića. Također, mjerit će se šećer i tlak na svim fakultetima Sveučilišta“, rekao je Andrej Galić, predsjednik HSSA.

Udruga realizira različite projekte i susrete, a neki od poznatijih projekata su: Susret studenata Fakulteta zdravstvenih studija, Tjedan prevencije raka vrata maternice te Dane zdravlja. Bave se i humanitarnim djelovanjem, posebno surađuju sa Centrom Los Rosales u Mostaru, čije štićenike daruju za vrijeme božićnih blagdana.

Skupljamo dobrovoljne novčane priloge kako bismo kupili hranu, slatkiše, higijenske potrepštine, pribor za pisanje i bojanje, pokrivače i druge životne namirnice potrebne mladim sugrađanima s poteškoćama u razvoju“, objasnio je Galić.

HSSA je nevladina, neprofitna studentska organizacija koja je osnovana u travnju 2013. godine. Osnovna djelatnost Udruge jest promicanje zdravstvene struke, očuvanje interesa studenata Fakulteta, povezivanja s kolegama u zemlji i inozemstvu, razmjena studentskih iskustava te ostvarivanje mogućnosti daljnjeg profesionalnog usavršavanja.

Trenutno brojimo 60 članova, članstvo u udruzi je besplatno, a svi zainteresirani studenti mogu javiti u inbox naše Facebook stranice HSSA Mostar“, istaknuo je predsjednik Udruge.

Tanja Meljančić

 

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

prof. dr. Zoran Tomić, rektor Sveučilišta u Mostaru
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

No current weather data available.