Studentima objašnjeno kako pokrenuti vlastitu ideju kroz program Startup

SPARK
Studentima objašnjeno kako pokrenuti vlastitu ideju kroz program Startup

Na Fakultetu prirodoslovno-matematičkih i odgojinih znanosti održano je predavanje o SPARKU-u i programu Startup na kojem su sudjelovali studenti informatike i prometa. Predavanje je održao menadžer Marko Željko.

Kroz predavanje studente se poticalo na vlastite ideje i kako pokrenuti vlastiti startup -mlada organizacija za proizvod i uslugu.  SPARK  bilježi preko 200 radionica i prenosi se već na četiri generacije.

Možemo reći da imamo baš šarolik program odnosno radimo start up, radimo i sa firmama i to nam omogućuje jako dobar feedback sa fakulteta. Radimo i studenske prakse i studenti nam dolaze u naš program, a i mi im se također pokušavamo približiti predavanjem. Jako sam zadovoljan s time naravno uvijek može bolje, a i to se trudimo laganim koracima“, rekao nam je Marko Željko

SPARK je napredno digitalno-tehnološka akceleratorska platforma posvećena regionalnim startupima i projektima naručenim od strane vodećih europskih tvrtki . SPARK programi su SPARK school, SPARK r&d, SPARK startup i SPARK busniess.

Petra Jakir / Ena Rahimić

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista