Error message

Notice: Undefined index: current_observation in wunderground_weather_get_current() (line 541 of /srv/www/treci/sites/all/modules/wunderground_weather/wunderground_weather.module).

Veleposlanik Europske unije u BiH Wigemark razgovarao sa studentima

Ekonomski fakultet
Veleposlanik Europske unije u BiH Wigemark razgovarao sa studentima

U okviru projekta „E4U“ veleposlanik Europske unije u BiH NJ. E. Lars-Gunnar Wigemark razgovarao je sa studentima Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru i Ekonomskog fakulteta Univerziteta ''Džemal Bijedić'' na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

Cilj info dana je upoznati sve studente, ali i druge zainteresirane, s aktivnostima koje se provode u okviru projekta „E4U“.

„Želimo čuti mišljenja mladih o situaciji u državi, njihovom životu i budućnosti te što misle o Europskoj uniji. Impresioniran sam kvalitetom studenta, njihovim ambicijama i pozitivnim stavovima, unatoč relativno negativnom raspoloženju u državi“, kazao je Wigemark novinarima.

Kazao je kako je važno slušati studente, naglasivši kako je od studenata čuo bolje komentare o socio-ekonomskom stanju, nego od drugih stanovnika Bosne i Hercegovine.

Dekanica Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru Mila Gadžić kazala je kako nove generacije zaslužuju bolju budućnost te da će u razgovoru sa studentima saznati što mladi ljudi misle o procesu pridruživanja BiH Europskoj uniji.

„Očekujem da će studenti u razgovoru s veleposlanikom Wigemarkom dati svoje viđenje odgovora na različita pitanja i izazove koji se postavljaju, posebice u području obrazovanja, zapošljavanja mladih obrazovnih ljudi, ali i pitanja koja su vezana za izgradnju boljeg društva i društveno-ekonomskog sustava koji je svima nama potreban“, objasnila je dekanica Gadžić.

Prodekan Ekonomskog fakulteta Univerziteta ''Džemal Bijedić'' Veldin Ovčina rekao je kako će se studenti potruditi iznjedriti marketinšku kampanju koja će probuditi svijest javnosti o potrebi socijalno-ekonomskih reformi u Bosni i Hercegovini.

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

prof. dr. Zoran Tomić, rektor Sveučilišta u Mostaru
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

No current weather data available.