Error message

Notice: Undefined index: current_observation in wunderground_weather_get_current() (line 541 of /var/www/vhosts/treci.ba/httpdocs/sites/all/modules/wunderground_weather/wunderground_weather.module).

Film o zombi rejverima počinje sa snimanjem

Iron Box Films
Film o zombi rejverima počinje sa snimanjem

Produkcijska kompanija s bazom u Londonu, Iron Box Films je najavila uloge za nadolazeći horor film naslova Ravers, koji je ovaj tjedan započeo sa snimanjem u Pinewood Studio Wales.

U filmu će glumiti Georgia Hirst koja je poznata po svom radu na TV seriji Vikings. Njoj će se pridružiti Danny Kirrane, glumac koji se pojavljivao u Games Of Thrones i Piratima s Kariba, kao i Manpreet Bambra, Maria Volk i Kamal Angelo Bolden.

Prema scenariju koji se može naći na IMDB, Ravers je “krvavi horor o ubojstvima, ludilu i rejverima mutantima na ilegalnom partyju." Očito, sve ode k vragu kada se kontaminiraju energetska pića na ilegalnom partyju u napuštenoj tvornici, kako piše Screen Daily.

Na reklami za film stoji: "Ako ste živi ujutro, onda ustvari niste bili tamo..."

Iza filma stoji Bernhard Pucher, kreativni direktor u Iron Boxu, kao i CEO Raimund Berens i producent Michael Dobbin. Izvršni producenti su Colin Brown i Deepak Sikka.

Raimund Berens je uzbuđeno izjavio o projektu: “Iron Box je zadovoljan što smo podržali ovu produkciju od njezinog najranijeg razdoblja. Uvjereni smo da njezin jedinstven i zabavan horor koncept, smješten u svijet techno partyja, predstavlja snažnu mogućnost za ulaganje. Veselimo se što ćemo napraviti film koji će u kina uistinu dostaviti klasično horor iskustvo."

Još uvijek nije najavljen datum , no Ravers se očekuje u kinima 2019.

Mixmag.adria

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
The current song is not available
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

No current weather data available.