Error message

Notice: Undefined index: current_observation in wunderground_weather_get_current() (line 541 of /srv/www/treci/sites/all/modules/wunderground_weather/wunderground_weather.module).

Promocija knjige „Osnove računovodstva“

EKONOMSKI FAKULTET
Promocija knjige „Osnove računovodstva“

Promocija knjige „Osnove računovodstva“ autorica doc.dr.sc Josipe Grbavac i doc.dr.sc. Mirjane Hladika upriličena je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru u petak, 16. ožujka.

Promotori su bili prof.dr.sc. Danimir Gulin i prof.dr.sc. Lajoš Žager s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i  izv.prof.dr.sc. Igor Živko s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Autorice su rekle da o knjizi neće pričati, neki će je pročitati, a neki ne, ali se nadaju da će je studenti, kojima je namijenjena, kada im bude trebalo shvatiti i razumjeti njen sadržaj.

„U knjizi smo pristupile istoj tematici na dva različita načina i mislim da smo ispunile zadani cilj. Dug je niz onih kojima dugujemo zahvalnost, a to se prvenstveno odnosi na prof.dr.sc. Danimira Gulina koji nas je spojio i motivirao“, dodala je doc.dr.sc. Josipa Grbavac.

Vera Vulić/Danijela Mandić

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

prof. dr. Zoran Tomić, rektor Sveučilišta u Mostaru
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

No current weather data available.