Suradnja Addiko banke i Microsofta

Digitalna transformacija
Suradnja Addiko banke i Microsofta

Addiko banka nastavila je suradnju sa Microsoftom na projektima digitalne transformacije. 

Nakon službene suradnje krajem siječnja 2018. godine, kada je Addiko Grupa postala prva regionalna bankarska organizacija koja će tijekom 2018. godine, na svim tržištima na kojima posluje, implementirati moderna rješenja kompanije Microsoft, ali i nastaviti dalje proces digitalne transformacije, sa fokusom na unapređenje korisničkog iskustva svojih klijenata, dvije kompanije su dogovorile nastavak suradnje i na MS NetWork 8, najvećem IT događaju u Bosni i Hercegovini.

Addiko Bank će na ovoj konferenciji predstaviti najnovije tehnologije za tzv. digitalni onboarding proces, kojim se klijentima pruža jednostavnost čak i kod najkompliciranijih procesa, a da pri tom nisu u obavezi posjetiti poslovnice, priopćeno je iz Addiko Banke.

Digitalna transformacija jedan je od fokusa našeg poslovanja. Partnerstvo sa Microsoftom vidimo kao rješenje koje će značajno unaprijediti naše poslovanje, prije svega korisničko iskustvo klijenata, te nas dodatno pozicionirati kao ozbiljnog digitalnog igrača. Želimo nastaviti sa digitalnom transformacijom tržišta, koju smo prošle godine započeli uvođenjem novih kanala poslovanja“ , kazala je predsjednica Uprave Addiko banke Sanela Pašić.

Direktor Microsoft BiH Omar Krivošija naglašava da će kroz najveću poslovno-tehnološku konferenciju u Bosni i Hercegovini, Microsoft NetWork, Microsoft BiH imati priliku da proširi suradnju s Addiko bankom te će  zajedno prikazati jedan od uspješnih primjera digitalne poslovne transformacije u praksi.

Ovogodišnja konferencija fokusirana je na prikaz novih proizvoda i servisa koji povećavaju poslovnu konkurenciju i sigurnost poslovanja kompanija, a kroz tri konferencijska dana svim učesnicima ponudit ćemo ukupno 86 predavanja raspoređenih kroz šest smjerova od e preko 80 predavača, među kojima su neki od najpoznatijih predavača sa tehničkih konferencija u Europi te Microsoft stručnjaci iz Bosne i Hercegovine i regije“,  rekao je Krivošija.

Na MS NetWork 8 konferenciji će učesnici moći pratiti predavanja iz šest tematskih cjelina, a među predavačima će biti i Srđan Novaković, izvršni direktor digitalnog odjela u Addiko grupaciji. Centralna tema Microsoft NetWork 8 konferencije je vezana za proces povećanja poslovne konkurentnosti kroz korištenje rješenja iz clouda.

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

prof. dr. sc. Ivica Musić, dekan Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista