Vježbajte s Marinom Šimunović

Sajam Good life
Vježbajte s Marinom Šimunović

Dosta vam je zatvorenog prostora?! Izađite na otvorene terene ili u prirodu i vježbajte!
Studija u kojoj je sudjelovalo 800 osoba, a koju je objavio "Environmental Science and Technology", usporedila je unutarnji i vanjski trening i utvrdila kako ljudi koji vježbaju vani ostvaruju višu energetsku vrijednost, smanjenu napetost, konfuziju, ljutnju i stres nego oni koji vježbaju u zatvorenom.

A kako pravilno vježbati, naučite s nama i fitness trenericom Marinom Šimunović na drugom izdanju Sajma za poboljšanje kvalitete života Good life, koji će se održati 12. i 13.5.2018. u Mostaru.

Marina Šimunović, trenerica je grupnih i individualnih treninga s desetogodišnjim iskustvom vođenja treninga u Športskom plesnom klubu Zrinjski. Nakon završene stručne edukacije, prvu diplomu dobila je s Lejlom Šebić, doktoricom znanosti sporta s kojom se 2014. našla zajedno na bini za fitness model, gdje je osvojila drugo mjesto. Također, licencirana je trenerica zumba fitnessa. Tu su i licence za Total Body Coach kod Marina Bašića, za Hard Body-a kod profesora Tomislava Dolušića, s kojom se predstavila i na fitness sajmu u Zagrebu kao prezenter i prvi trener u BiH tog funkcionalnog treninga.   

O čemu je riječ imat ćete prigodu čuti i vidjet i na Sajmu Good life u Mostaru, uz besplatnu edukaciju kvalificiranog stručnog osoblja. Za vas pripremamo trening pun dobre energije, kvalitetnih vježbi, vježbi s težinom vlastitog tijela, poslije kojeg ćete sigurno biti dobro raspoloženi i dobro oznojeni. Bit će to trening prilagođen svim uzrastima. Stoga pozivamo zainteresirane da dođu i vježbaju s nama na platou ispred Mepas Mall-a.
Podsjetimo, uz izložbeni dio na štandovima na 1. katu i ispred Centra, te uz edukativna predavanja i radionice, kulinarski show, kutak za mališane i još puno toga, sajam će promovirati zdrav način života.

Organizatori, Agencija za PR i event management PRimera i Udruga Bonum Vitae, ističu kako su u tijeku prijave za sudjelovanje u izložbenom dijelu Sajma, a više informacija se može dobiti upitom na e-mail: [email protected]

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista