Sarri najavio mogući rastanak

SERIE A
Sarri najavio mogući rastanak

"Morate misliti i o drugim stvarima, ali ako se ovo treba završiti, želim da mi Napoli ostane uspomena za cijeli život", rekao je Sarri u čijem ugovoru postoji otkupna klauzula od osam milijuna eura.

Matematika kaže da Napoli još uvijek ima šanse za Scudetto, no realnost da je Juventus u nedjelju proslavio sedmi u nizu.

Zanimljivo, donio mu ga je gradski rival Torino koji je na San Paolu osvojio bod i ostavio Napuljane na šest minuta za Juventusom i puno lošijom gol-razlikom.

Maurizio Sarri još jednom nije uspio makar su se mnogi kleli da je ovo ta godina u kojoj Juventus “pada”. Napolijev trener tražena je roba i ako je suditi prema novim izjavama, rastanak je blizu.

Ako razmišljam samo o navijačima, zaista želim ostati ovdje dok sam živ bez obzira na terorističke prijetnje ili ako me predsjednik želi otpustiti. Ne možete pronaći ovakve navijače negjde drugdje. To je veoma važna stvar. Morate misliti i o drugim stvarima, ali ako se ovo treba završiti, želim da mi Napoli ostane uspomena za cijeli život”, osam milijuna eura. Može vam pomoći razmišljanje da je najbolje otići dok još traje obostrana ljubav nego da idete u teškim i riskantnim trenucima“ izjavio je Sarri.

 

sportarena.hr

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

doc. dr. sc. Marko Odak, prodekan za nastavu Filozofskog fakulteta
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista