Morata i Juventus postigli dogovor, čeka se odluka Chelseaja

TRANSFERI
Morata i Juventus postigli dogovor, čeka se odluka Chelseaja

Juventus i Alvaro Morata su se dogovorili, piše dobro obaviješteni Rai. Sada preostaje samo da se dogovore Juventus i Chelsea, što će biti teži dio posla.

Stara dama želi dovesti napadača sa Stamford Bridgea, ali je problem u novcu.

Zato bi torinski klub “raširio” njegovu plaću kroz višegodišnji ugovor kako bi igrač lakše napustio klub. A Morati se dopada ideja o povratku u Juventus gdje je nogometno gledajući procvjetao.

Juventusova ideja je da to bude dvogodišnja posudba s obaveznim otkupom 2020. godine. Problem je plaća Morate koji trenutno zarađuje 9 milijuna eura po sezoni, a usporedbe radi Gonzalo Higuain je najplaćeniji igrač Juventusa sa 7,5 milijuna eura godišnje.

Chelsea bi, pak, htio vratiti uložen novac u Moratu, što se spominje da je oko 66 milijuna eura, ali Juventus nema taj novac pa će probati nekako kroz posudbu olakšati sebi život i dovođenje napadača.

Spominjala se ranije i opcija da to bude jednogodišnja posudba vrijedna 15 milijuna eura, pa da Juve kasnije uplati još 45 milijuna Chelsea. Plavci su to glatko odbili.

Pitanje je hoće li pristati na novu ponudu u opciji s dvogodišnjom posudbom do 2020. godine. To je sada na iskusnim pregovaračima Stare dame.

Rai javlja i da su Matteo Darmian, Emre Can i Lorenzo Pellegrini također želje Bianconera koji su praktički osigurali titulu u Italiji, pa sada već razmišljaju o narednoj sezoni. Također, informacija ovog medija je da je želja Maxa Allegrija nogometaš Milana Giacomo Bonavertura i da je već bilo kontakta između predstavnika Juventusa i Mina Raiole, njegovog agenta.

Na kraju, želja uprave Stare dame jest da Allegri bude trener i naredne sezone, iako postoji interes s Emiratesa od strane Arsenala.

 

sportarena.hr

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

prof. dr. Zoran Tomić, rektor Sveučilišta u Mostaru
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

Weather in

  • Djelomična naoblaka
  • Temperature: 3°C