Petra Martić zaustavljena u 2. kolu

WTA MADRID
Petra Martić zaustavljena u 2. kolu

Hrvatska tenisačica Petra Martić zaustavljena je u drugom kolu teniskog WTA turnira u Madridu gdje je bolja od nje bila francuska tenisačica Caroline Garcia sa 6-3, 7-5 nakon sat i 33 minute igre.

Prvi set donosi dominaciju sedme tenisačice svijeta koja hrvatskoj tenisačici uzima jedanput servis i nakon 34 minuta privodi set u svoju korist. Početak drugog seta donosi također sličnu sliku, Garcia lako dolazi do 4-0, a onda nastupa preokret. Hrvatska tenisačica Francuskinji uzima servis za 4-1, onda i za 4-3 i dolazi do vodstva od 5-4.

Nakon što je izgubila pet gemova zaredom, Garcia servira za ostanak u setu i, iako gubi prva dva poena zahvaljujući čemu Martić vodi sa 30-0, Francuskinja osvaja sljedećih šest poena i izjednačuje na 5-5. Poslije toga, Garcia uzima Martić servis i na kraju sama servira za set i pobjedu u meču što joj i uspijeva.

U meču u kojem je Garcia bila za nijansu bolja, svaka je tenisačica servirala po jedan as, Francuskinja je napravila dvije dvostruke greške, a Martić jednu. Garcia je osvojila više poena na prvom i na drugom servisu (65 i 57 posto), dok je Martić osvojila 60, odnosno 43 posto.

Ovo je bio njihov drugi međusobni ogled i druga pobjeda Francuskinje.

 

gol.hr

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

prof. dr. Zoran Tomić, rektor Sveučilišta u Mostaru
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

Weather in

  • Djelomična naoblaka
  • Temperature: 3°C