Error message

Notice: Undefined index: current_observation in wunderground_weather_get_current() (line 541 of /srv/www/treci/sites/all/modules/wunderground_weather/wunderground_weather.module).

Održan prvi Kviz znanja ekonomije

SVEUČILIŠTE U MOSTARU
Održan prvi Kviz znanja ekonomije

Franjo Skoko i Dario Šaravanja osvojili su prvo mjesto  na Kvizu znanja ekonomije, održanom na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.  Drugo mjesto zauzeli su Robert Tokić i Sofija Hubijar, a treće je pripalo Mariju Zeliću i Danijeli Mišković.

Kviz se sastojao od pismenog i usmenog dijela, a natjecanje je odvijano u timovima koje su činili po dva člana. Koordinator Ivo Čarapina kazao je kako je ovo prvi ovakav kviz znanja koji su htjeli uvesti kao aktivnost Studentskog zbora s ciljem slanja poruke da se znanje i timski rad nagrađuju.

Moram priznati da sam se nadao većem broju prijava i zainteresiranosti  naših studenata, koja je ovaj put bila minimalna. Nadam se kako će se u budućnosti više uključivati u ovakve aktivnosti i projekte koje im nudimo, jer sve je ovo organizirano upravo za njih“, naveo je Čarapina.

Pitanja za kviz priredili su profesori i asistenti sa Ekonomskog fakulteta, a sam događaj organizirao je Studentski zbor Ekonomskog fakulteta.

 

Uredništvo zadržava pravo cenzure u slučaju govora mržnje ili nepristojnog i neprikladnog govora.

Anketa

Koji medij najčešće pratite?

Mišljenje

prof. dr. Zoran Tomić, rektor Sveučilišta u Mostaru
Studentski radio Live streaming
KLIKNI I
SLUŠAJ
Konekcija nije uspostavljena
Studentska
televizija
(youtube
channel)
Studentski
prilog
večernjeg
lista

Vrijeme u Mostaru

No current weather data available.